Pikat tona te shitjes mund t'i gjeni thuajse ne te gjitha qytetet e Shqiperise, si dhe ne Kosove, Mal te Zi dhe Itali:

 

TIRANE
DURRES
KAVAJE
LUSHNJE
FIER
VLORE
ELBASAN
PERRENJAS
GJIROKASTER
BALLSH
PERMET
LEZHE
KRUJE
SHKODER
BERAT
MALESI E MADHE
KORCE
PEQIN
KOSOVE
MALI I ZI
ITALI
GRUPPO EDILCENTRO
Rruga Vangjel Noti,Laprake, Tirane, website: www.gruppoedilcentro.com email: info@gruppoedilcentro.com
Tel. 00355 4 356620, Fax. 00355 4 357728